Образование

Курсове за изучаване на английски език в Обединеното кралство

Умението да говорите и пишете свободно на английски език ви дава голямо предимство в живота. Изучаването на езика в Обединеното кралство ви позволява да го усвоявате и практикувате постоянно, защото ще ви се налага да го използвате ежедневно – когато четете преса и книги, когато сте на вън и общувате с хората, когато гледате филми и предавания и т.н.

Курсовете по английски език на Острова включват слушане, писане, четене и разбира се  говорене. Освен високото качество на курса и вниманието, което ще ви обърнат, вие се обучавате постоянно, не само в учебно време, защото всичко около вас е на английски.

Курсове, които може да изучавате

Ако се интересувате от различните курсове по английски, на които може да се запишете, отдолу може да откриете някои:

 • Основен английски (General English) – в този курс се изучават общи неща, които ще са ви нужни за да се оправяте в ежедневието.
 • Ваканционни курсове за възрастни (Vacation courses for adults) – тези краткосрочни курсове са създадени за възрастните, които могат да отделят малко време през почивката или отпуската си, за обучение.
 • Ваканционни курсове за деца и юноши (Vacation courses for young learners) – подходящи са за деца на възраст от 5 до 17 години, като предлага интересни спортни, културни и туристически програми за изучаването на езика.
 • Частен курс (One-to-one tuition) – това е курс  „на четири очи“, само вие и преподавателя.
 • Делова кореспонденция на английски език (English for business) – с този курс може да подобрите бизнес уменията си и да се усъвършенствате, този тип курсове са доста интензивни.
 • Подготовка за изпити (Examination preparation) – ако ви предстои изпит за квалификация, която се признава навсякъде по света, винаги е добре да сте подготвени, а какъв по-добър начин от това да посетите специализиран курс.
 • Домашно обучение (Home tuition) – още един курс „на четири очи“, при който преподавателя ви посещава в дома ви.
 • Академична подготовка (English for Academic Purposes) – тези курсове предлагат академична подготовка, например за хората, на които им предстои влизане в университет.
 • Подготовка за определена сфера (English for Special Purposes) – курсове, които предлагат подготовка и изучаване на английски език за точно определена сфера, например медицина, право, журналистика и т.н.
 • English Plus – кратък или дълъг курс, който предлага изучаване на английски език за определена практическа или академична наука, като например готварство, спорт, актьорско майсторство и т.н.

Места, на които да се обучавате

Има много акредитирани институции в Обединеното кралство, където да се обучавате. Може да си изберете институцията, в която да се запишете, за да изучавате английски език.

 • Частни езикови училища – предлагат обучение на различни езикови нива в редовна и задочна форма.
 • Частни и държавни центрове – предлагат само краткосрочно обучение, предимно през лятото. Често в обучението влизат социални и културни дейности.
 • Независими училища и колежи – в тях може да учите много различни предмети освен английски език, като те също ще са на английски.
 • Институции за по-нататъшно обучение и образование – предлагат обучение в редовна и задочна форма. Има различни квалификации, като всичките са на английски език.
 • Институции за висше образование – обучението е редовно и задочно. Има множество специалности, но за да влезете в подобна институция ви е необходимо поне средно ниво на английски език. В тези институции ще усъвършенствате английския си най-добре и ще придобиете висше образование.

About the author

Daniel

2 коментара

Click here to post a comment

 • На мен ми се вижда доста добре измислен този курс и благодаря много за хубавият клип който ни споделихте от който разбрахме по подробно за какво става дума и какво можем да очакваме. Това, че курсовете по английски език на Острова включват слушане, писане, четене и разбира се говорене е страхотно, освен това има и къде да го упражняваме и с кого постоянно. Освен високото качество на курса и вниманието, което ще ни обърнат, е на доста голямо ниво и се надявам всичко това и реално да е така, поне да знаем за какво си даваме парите.Благодаря за статията.

Категории

RSS Статии от Chikov.com

 • Проверка и подобряване на кредитно досие ноември 14, 2018
  Всеки индивид във Великобритания е обект на следене от страна на финансовите инстутуции. Информацията за неговото поведение по отношение на оперирането с финанси се  записва и споделя. Съществуват много скрити детайли, които не могат да се видят с просто око в един кредитен рапорт. Всеки един от вас може да получи кредитен отчет, но рекламираните […]
  novinar
 • Безплатни курсове по английски – ноември октомври 29, 2018
  Безплатни курсове по английски – ноември Интересът към английския език е изключително голям. Ето защо стотици пъти съм получавал запитване за безплатни курсове по английски. До сега препоръчвах и продължавам да препоръчвам Учебен Център „Рая“, защото техния преподавател и система са много добри. А освен това и положителното на платения курс е, че когато платиш нещо […]
  novinar

Follow us on Facebook!