Други Забележителности и култура

Ледени пързалки на открито в Лондон

Ледени пързалки на открито в ЛондонВ британската столица има множество ледени пързалки, някои от които са открити, където освен да се попързаляте, ще можете да се насладите и на красиви гледки, особено в периода около Коледа. Тогава приказните  светлини и коледните елхи, открояващи се на фона на зашеметяващи конструкции в Лондон, могат да направят посещението на някоя от тези пързалки страхотно изживяване.

Natural History Museum Swarovski Ice Rink

Адресът на пързалката е Natural History Museum, Cromwell Rd, SW7 5BD. През този зимен сезон ще работи до 2-и януари, 2016 година. Основното й работно време е от 11 до 21 часа. Цените на билетите започват от 12,65 паунда за възрастен, от 8,80 паунда за дете и от 39,60 паунда за семейство. Билети можете да си резервирате и онлайн на адрес: www.ticketmaster.co.uk/NHM-Ice-Rink.

За повече информация посетете сайта www.nhm.ac.uk/visit/exhibitions/ice-rink.html.

Canary Wharf Ice Rink

Пързалката се намира на Canada Square Park, Canary Wharf, E14 5AH. През настоящия сезон работи от 31 октомври до 27 февруари, 2016 година. Основното работно време е от 10 до 22 часа. Цените на билетите са 14,95 паунда за възрастен, 9,95 паунда за дете и 41,95 паунда за семейство. Билети могат да се резервират и онлайн на адрес www.icerinktickets.co.uk/canary-wharf.

Повече информация за пързалката можете да намерите на адрес www.icerinktickets.co.uk.

London Eye Ice Rink

Адресът на пързалката е EDF Energy London Eye Jubilee Gardens, SE1 7PB. Пързалката ще е отворена до 3-и януари, 2016 година. Цените на билетите са от 9,45 паунда за възрастен, 6,75 паунда за дете и 18,90 паунда за четиричленно семейство. За повече информация и билети посетете сайта www.londoneye.com/frostival.

Hampton Court Palace Ice Rink

Адресът на пързалката е Hampton Court Palace, East Molesey, Surrey, KT8 9AU и тя ще бъде отворена за посетители до 4-и януари, 2016 година. Работното време е от 10 до 22 часа. Цените на билетите започват от 11,50 паунда за възрастни, 9,50 за учащи и пенсионери и 8 паунда за деца. За билети можете да посетите www.ticketlineuk.com/event/hampton-court-palace-ice-rink.

Ski Zillertal Ice Rink

Тази пързалка се намира в известния Hyde Park и ще работи до 3-и януари, 2016 година. Работното време е от 10 до 22 часа. Цените на билетите започват от 10,50 паунда за възрастен, 8,50 паунда за дете и 34 паунда за семейство. Билети можете да си резервирате на адрес www.hydeparkwinterwonderland.com/tickets.

Повече информация за пързалката можете да видите на сайта hydeparkwinterwonderland.com/attractions/ice-skating.

Somerset House Ice Rink

Вътрешният двор в Somerset House – внушителна сграда от 18-и век – сега предлага и ледена пързалка. Този зимен сезон тя ще работи до 10-и януари, 2016 година всеки ден от 10 до 22 часа. Цените на билетите започват от 8,85 паунда. Повече за цените и за резервации посетете сайта www.ticketmaster.co.uk/skatesomersethouse.

За повече информация и точният адрес на пързалката посетете www.somersethouse.org.uk/ice-rink.

Winterville Ice Rink

Пързалката се намира във Victoria Park на адрес Bow, London, E9 7DD. Този сезон ще работи до 23-и декември, 2015 година. Работното време е от 15 до 20 часа до 18-и декември и от 11 до 20 часа от 21-и декември. Цените на билетите започват от 5,50 за дете и 7 паунда за възрастен.

За резервиране на билети и повече информация посетете сайта winterville.co.uk/attractions/ice-rink.

Категории

RSS Статии от Chikov.com

  • Проверка и подобряване на кредитно досие ноември 14, 2018
    Всеки индивид във Великобритания е обект на следене от страна на финансовите инстутуции. Информацията за неговото поведение по отношение на оперирането с финанси се  записва и споделя. Съществуват много скрити детайли, които не могат да се видят с просто око в един кредитен рапорт. Всеки един от вас може да получи кредитен отчет, но рекламираните […]
    novinar
  • Безплатни курсове по английски – ноември октомври 29, 2018
    Безплатни курсове по английски – ноември Интересът към английския език е изключително голям. Ето защо стотици пъти съм получавал запитване за безплатни курсове по английски. До сега препоръчвах и продължавам да препоръчвам Учебен Център „Рая“, защото техния преподавател и система са много добри. А освен това и положителното на платения курс е, че когато платиш нещо […]
    novinar

Follow us on Facebook!