Други Забележителности и култура

Ледени пързалки на открито в Лондон

Ледени пързалки на открито в ЛондонВ британската столица има множество ледени пързалки, някои от които са открити, където освен да се попързаляте, ще можете да се насладите и на красиви гледки, особено в периода около Коледа. Тогава приказните  светлини и коледните елхи, открояващи се на фона на зашеметяващи конструкции в Лондон, могат да направят посещението на някоя от тези пързалки страхотно изживяване.

Natural History Museum Swarovski Ice Rink

Адресът на пързалката е Natural History Museum, Cromwell Rd, SW7 5BD. През този зимен сезон ще работи до 2-и януари, 2016 година. Основното й работно време е от 11 до 21 часа. Цените на билетите започват от 12,65 паунда за възрастен, от 8,80 паунда за дете и от 39,60 паунда за семейство. Билети можете да си резервирате и онлайн на адрес: www.ticketmaster.co.uk/NHM-Ice-Rink.

За повече информация посетете сайта www.nhm.ac.uk/visit/exhibitions/ice-rink.html.

Canary Wharf Ice Rink

Пързалката се намира на Canada Square Park, Canary Wharf, E14 5AH. През настоящия сезон работи от 31 октомври до 27 февруари, 2016 година. Основното работно време е от 10 до 22 часа. Цените на билетите са 14,95 паунда за възрастен, 9,95 паунда за дете и 41,95 паунда за семейство. Билети могат да се резервират и онлайн на адрес www.icerinktickets.co.uk/canary-wharf.

Повече информация за пързалката можете да намерите на адрес www.icerinktickets.co.uk.

London Eye Ice Rink

Адресът на пързалката е EDF Energy London Eye Jubilee Gardens, SE1 7PB. Пързалката ще е отворена до 3-и януари, 2016 година. Цените на билетите са от 9,45 паунда за възрастен, 6,75 паунда за дете и 18,90 паунда за четиричленно семейство. За повече информация и билети посетете сайта www.londoneye.com/frostival.

Hampton Court Palace Ice Rink

Адресът на пързалката е Hampton Court Palace, East Molesey, Surrey, KT8 9AU и тя ще бъде отворена за посетители до 4-и януари, 2016 година. Работното време е от 10 до 22 часа. Цените на билетите започват от 11,50 паунда за възрастни, 9,50 за учащи и пенсионери и 8 паунда за деца. За билети можете да посетите www.ticketlineuk.com/event/hampton-court-palace-ice-rink.

Ski Zillertal Ice Rink

Тази пързалка се намира в известния Hyde Park и ще работи до 3-и януари, 2016 година. Работното време е от 10 до 22 часа. Цените на билетите започват от 10,50 паунда за възрастен, 8,50 паунда за дете и 34 паунда за семейство. Билети можете да си резервирате на адрес www.hydeparkwinterwonderland.com/tickets.

Повече информация за пързалката можете да видите на сайта hydeparkwinterwonderland.com/attractions/ice-skating.

Somerset House Ice Rink

Вътрешният двор в Somerset House – внушителна сграда от 18-и век – сега предлага и ледена пързалка. Този зимен сезон тя ще работи до 10-и януари, 2016 година всеки ден от 10 до 22 часа. Цените на билетите започват от 8,85 паунда. Повече за цените и за резервации посетете сайта www.ticketmaster.co.uk/skatesomersethouse.

За повече информация и точният адрес на пързалката посетете www.somersethouse.org.uk/ice-rink.

Winterville Ice Rink

Пързалката се намира във Victoria Park на адрес Bow, London, E9 7DD. Този сезон ще работи до 23-и декември, 2015 година. Работното време е от 15 до 20 часа до 18-и декември и от 11 до 20 часа от 21-и декември. Цените на билетите започват от 5,50 за дете и 7 паунда за възрастен.

За резервиране на билети и повече информация посетете сайта winterville.co.uk/attractions/ice-rink.

Категории

RSS Статии от Chikov.com

  • Британска държавна пенсия и Пенсионен Кредит, прилики и разлики. февруари 14, 2019
    Британска държавна пенсия и Пенсионен Кредит, прилики и разлики. Нека обясня основните прилики и разлики. И двете неща се получават от живеещи във Великобритания, които са навършили пенсионна възраст. Пенсионната възраст в момента е 66 години и е с тенденции да се увеличи. И двете парични заплащания са в максимален размер от 164.35 на седмица. […]
    Atanas Chikov
  • Ако планувате бебе в Англия има една сметка, която може би си заслужава да си направите. януари 30, 2019
    Ако планувате бебе в Англия има една сметка, която може би си заслужава да си направите. Ако си направите тази сметка правилно, може да спестите над 1000 паунда. Става въпроса за гражданството на детето. Когато дете на български родители се роди във Великобритания, статута на родителите има голямо значение за неговото гражданство. Ако в момента […]
    Atanas Chikov

Follow us on Facebook!