Обща информация Семейство

Местата в Лондон, където деца могат да се срещнат Дядо Коледа

Има ли нещо по-вълшебно за едно дете от това, да прекара коледните празници със семейството си и да получи желаните подаръци? За всеобщо учудване, отговорът е „да“. Повечето от децата, които все още вярват в Дядо Коледа, най-много от всичко желаят да се срещнат лично с добрия старец, за да го прегърнат, да си поговорят с него и разбира се, да му кажат какви подаръци искат да получат.

За щастие, това е напълно осъществимо на някое от местата из Великобритания, където ще има вълшебно кътче на Дядо Коледа и неговите помощници, известно като “Santa’s Grotto” или “Пещерата на Дядо Коледа”.

В тази статия ще разберете къде в Лондон може да се види и срещне Дядо Коледа. Ако не се намирате в британската столица, също няма повод за безпокойство – вероятно и във вашия град има подобно място, просто потърсете в интернет за него или проверете в по-големите магазини за играчки и молове, където обикновено се правят тези кътчета.

 

Площад Лестър (Leicester Square)

Тази зима площадът ще се превърне в едно наистина магическо място, което ще помогне на всеки посетител да усети настроението на Коледа. От 11 ноември до 8 януари тук ще има кътче на Дядо Коледа, традиционен коледен базар и множество коледни представления.

Адресът на площада е City of Westminster, Central London, WC2.

 

Площад “Дюк ъф Йорк” (Duke of York Square)

В непосредствена близост до улица Кингс роуд, площадът ще се превърне в дом на Дядо Коледа и неговите верни помощници от 18 ноември до 23 декември. Тук децата ще имат възможност да споделят с белобрадия старец какво искат да получат за Коледа, както и да си направят снимка с него и елфите му.

Адресът на площада е Chelsea, King’s Road, SW3 4LY.

 

“Уинтър Уандърленд” в Хайд парк (Winter Wonderland Hyde Park)

Посещението на този тематичен увеселителен парк, разположен в Хайд парк, ще накара всеки да се потопи в коледно настроение. Тук могат да се видят пещера на Дядо Коледа, коледни базари, атракции за малки и пораснали, ледена пързалка, коледни представления и други интересни неща. Можете да доведете малчуганите от 18 ноември до 2 януари от 10 до 22 часа.

Адрес: Hyde Park, London, W2 2UН.

 

“Кю гардънс” (Kew Gardens)

От 23 ноември до 2 януари градините в Западен Лондон ще светят в магически светлини и ще са пропити с коледния дух. Посетителите могат да се насладят на огромни украсени коледни дръвчета, на красивата градина и всякакви светлинни шоута. Пещерата на Дядо Коледа е чудесно място, където децата могат да се срещнат с добрия старец.

Адрес: Kew, Richmond, Surrey TW9 3AB

 

Магазин за играчки “Хамлис” (Hamleys)

Освен богат избор от детски играчки, магазинът в Сохо ще предложи на най-малките си посетители лична среща с Дядо Коледа от 26 ноември до 17 декември. Тук те ще могат да си поговорят с него, да видят верните му помощници – елфите, да чуят приказка разказана от самия старец, да играят различни игри и разбира се, да споделят желанията си за коледни подаръци.

Адрес: Soho, Regent Street, W1B 5BT

 

“Мордън хол парк” (Morden Hall Park)

От 26 ноември до 11 декември в парка ще има кътче на Дядо Коледа, където децата ще могат да видят и да си поговорят с добрия старец, а освен това, той ще раздаде малки подаръчета лично на всеки.

Адресът на парка е Morden Hall Rd, London SM4 5JD.

 

Омагьосаната коледна къща в Илингтън (The Enchanted Christmas House)

От 26 ноември до 24 декември в квартал Илингтън ще работи Омагьосаната коледна къща, където ще има забавления за малки и големи. Семействата могат да започнат приключенията си, като посетят “Градината на зимното чудо” (Garden of Winter Wonder), където могат да се преобличат в интересни костюми, да удрят тъпани или да поиграят с вода и пясък. В “Коледната градина на спокойствието” (Christmas Peace Garden) след това можете да релаксирате в спокойната среда, създадена от оптични светлини и тръби с мехури. След това можете да се отправите към “Работилницата на коледните елфи” (Busy Elves Workshop), където децата могат да помогнат на работливковците да приготвят играчките за децата и да опаковат подаръците.  В “Джинджифиловата кухня” (Gingerbread Kitches) ще можете да си декорирате бисквити и да похапнете от тях, а в “Пещерата на Дядо Коледа” (Santa’s Grotto) ще можете да срещнете малчуганите с любимия им старец. За финал – госпожа Коледа и нейните магически приятели са приготвили интерактивен мюзикъл.

Омагьосаната коледна къща можете да откриете на адрес 2-18 Britannia Row, London, N1 8PA.

 

Лондонският зоопарк (London Zoo)

От 3 до 24 декември в зоологическата градина ще има кътче на Дядо Коледа, където деца могат да се срещнат с любимия си старец. Освен това, тук ще се проведат интересни мероприятия за най-малките, водени от самата госпожа Коледа, а най-послушните ще получат подарък от добрия Дядо Коледа.

Адрес: London Zoo Outer Circle, Regent’s Park, NW1 4RY

Категории

RSS Статии от Chikov.com

  • От Experian обясниха как точкуват всяка ваша стъпка при кредитния ви рейтинг март 30, 2018
    Всички знаем за различните оценки за кредитния ни рейтинг, но кредитните агенции във Великобритания –Experian, Equifax, CallCredit често пъти дават съвсем общи препоръки  за нашето поведение, като конкретният механизъм за даване или отнемане на точки беше неясен. Вестник Daily Mail изиска от тях да разкрият кои фактори повишават или понижават кредитния ни рейтинг и с колко. Да си припомним някои […]
    novinar
  • Автомобилно застраховане – как изглежда добрата полица? октомври 1, 2017
    Полиците при автомобилното застраховане имат множество условия – някои важни, други не чак толкова. Тази статия ще Ви насочи към тези от тях, които полицата “трябва да има”, “би трябвало/би могла да има” или “може да има”, за да сте сигурни, че купувате най-правилната за вас.     Условия, които ТРЯБВА да има Условия, които […]
    admin

Follow us on Facebook!