Образование

Обединеното кралство – едно страхотно място за изучаване на английски език

Независимо дали искате да учите английски за да работите, следвате или просто за удоволствие, изучаването му в Обединеното кралство ще е голяма стъпка напред за вас. Ще се присъедините към общност от над 600 000 англоговорящи ученици и студенти, които идват в Кралството всяка година.

.

Какво му е толкова специалното на английския език?

Вземете предвид следните факти:

  • Повече от две-трети от учените по света четат на английски;
  • Около три-четвърти от ръководствата на електро уредите са на английски;
  • Повече от една-трета Интернет потребители  комуникират по между си на английски;
  • Английският е официален или приет за втори език в повече от 75 държави с общо население от над 2 милиарда души.

Английският език е предимство за кариерното ви развитие.

В бизнес средите английският е много популярен и затова неговото знание е голямо предимство за всеки амбициозен човек, който иска да развие кариерата си. Много световни компании предпочитат да наемат хора, които знаят английски или друг език като втори. Затова научаването и подобряването на английския ви е добра инвестиция за бъдещата ви кариера.

Защо да изучавате английски в Обединеното кралство?

Когато учите английски език във Великобритания, вие се намирате в сърцето на езика и го изучавате на родното му място. Тук имате избор от множество курсове и може да изберете този, който най-много ви харесва и подхожда.

Още един плюс е, че в Кралството английска реч се „лее“ навсякъде около вас, а това ще ви помогне да го научите още по-бързо. Когато имате свободно време и излезете да се порадвате на множеството от забележителности около вас, ще слушате местните как говорят и ще общувате с тях, като по този начин ще упражните и затвърдите наученото. Освен това ще видите и научите всичко около местната култура.

Разбира се, Великобритания е и мястото където ще намерите най-добрите училища, университети и центрове за обучение на английски и чужди езици в световен мащаб. Изучаването на английски език в Обединеното кралство може да се окаже само първата крачка за вас, като след това може да решите да останете за да учите, работите, а защо не и да живеете.

Категории