Обща информация Семейство

Двайсетте най-популярни и желани за Коледа 2015 детски играчки

Остава още много малко до Коледа и ако все още не знаете какво да купите за подарък на малчуганите в семейството, то надяваме се тази статия ще ви помогне в избора. Тук ще намерите двайсетте най-популярни и желани за коледен подарък детски играчки, според веригата магазини Toys R Us.

Пееща кукла Елза от анимационния филм „Замръзналото кралство“, цена: 34,99 паунда

 

Отличен подарък за малчуганите, които са останали запленени от анимацията „Замръзналото кралство“ на „Дисни“. Освен, че пее сама, куклата позволява на детето ви да изпълнява любимите си песни от анимацията в дует с нея – затова е микрофонът, който е включен в комплекта. Играчката е най-подходяща за деца между 3 и 5 години.

Светлинен меч от поредицата „Междузвездни войни“, цена: 34,99 паунда

 

Ако детето ви е фен на сагата „Междузвездни войни“ и се вълнува от премиерата на новия филм от поредицата, можете да го зарадвате още повече с електронния „лазерен“ меч. Играчката е подходяща за деца от 4 до 16 години.

Пееща и танцуваща кукла БийтБо, цена: 36,99 паунда

 

Пеещата и танцуваща кукла БийтБо на „Фишър-Прайс“ е подходяща за деца от 9 месеца до 3 години. Куклата може да пее различни песни, да танцува и да учи малчуганите на азбуката и други полезни неща.

3D писалки, цена: 39,99 паунда

 

 

С иновативните 3D писалки децата ви могат буквално да превърнат въображението си в реалност. В комплекта на IOD3D има 8 цветни 3D писалки, ултравиолетова светлина и инструкции за работа. Идеален подарък за деца между 6 и 15 години.

Тематични конструктори „Лего“ – Проучване на морските дълбини, цена: 63,99 паунда

 

Малките фенове на „Лего“ могат да се насладят на още един тематичен конструктор. Този е изграден от основни съставни части на лодки и кораби, както има и фигури на водолази и морски обитатели. Ако детето ви харесва морето и рибите и обича да игра с конструктори, този подарък няма как да не му хареса. Подходящ е за деца на възраст между 8 и 12 години.

Кукла Рапунцел, цена: 34,99 паунда

 

Кукла Рапунцел от анимацията на „Дисни“ „Рапунцел и разбойникът“. Куклата пее песни от филма, а когато косата и бъде сресана, тя започва да блести магически. Играчката е подходяща за деца от 4 до 6 години.

Лесен за моделиране пясък, цена: 19,99 паунда

 

Лесният за моделиране пясък, наричан още кинетичен пясък, е чудесен начин детето ви да си играе с пясък и да си прави всякакви фигури не само в пясъчника навън. Комплектът съдържа няколко вида магически пясък с различни цветове. Подходящ е за деца между 3 и 10 години.

Говореща плюшена играчка миньон, цена: 49,99 паунда

 

Ако децата ви са полудели по филма „Миньоните“, тази говореща плюшена играчка ще е чудесен подарък за тях. Изключително мека и говореща с типичните неразбираеми думи на сладките жълтурковци, играчката е перфектна за деца на възраст от 4 до 12 години.

Машина за лесен маникюр, цена: 29,99 паунда

 

Ако имате момиче и то е започнало да си играе с лакове и да си прави типичен детски „маникюр“, можете да го зарадвате с тази играчка. С нея детето ви ще може да си прави маникюр само с натискането на един бутон и то без да намаже всичките си пръсти с лак. Играчката е подходяща за деца между 5 и 12 години.

Пушка Nerf ECS-10, цена: 48,99 паунда

 

Новата пушка със стрелички на Nerf, носеща означението ECS-10 ще се хареса на всяко момче. Тя може да се персонализира по куп различни начини, благодарение на 30-е различни комбинации. Играчката е подходяща за деца на възраст между 8 и 16 години.

Тематични конструктори „Лего“ – Гранд хотел, цена: 99,99 паунда

 

Още един тематичен конструктор на „Лего“. Този е с повече части и представлява голям хотел. В конструктора има части, за построяването на цял хотел, кафене, фигури, които символизират персонала и гостите и др. Конструкторът е подходящ за деца между 8 и 12 години.

Огромна разгъваема костенурка-нинджа с мини игри вътре, цена: 99,99 паунда

 

Ако детето ви е голям почитател на „Костенурките нинджа“, то тази огромна версия на Леонардо, която се разгъва и има в себе си миниигри със сигурност ще му хареса. Играчката е подходяща за деца на възраст между 4 и 10 години.

Камион за сладолед, цена: 19,99 паунда

 

Камиончето за сладолед на „Шопкинс“ е една от многото играчки на компанията, които ако искате можете да подарите на детето си. Освен камионче, в комплекта има фризер, хладилни чанти, чадър и др. Играчката е подходяща за деца от 5 до 12 години.

Тематични конструктори „Лего“ – Междузвездни войни, цена: 129,99 паунда

 

Освен почитателите на „Лего“, този подарък ще зарадва и феновете на „Междузвездни войни“. Конструкторът идва с изключително много части и герои, от които спокойно може да се направи тематичния кораб на Хан Соло от култовата сага. Подходящ е за деца между 9 и 14 години.

Игра „Тортено лице!“, цена: 19,99 паунда

 

Играта „Тортено лице!“ е подходяща за цялото семейство. Това е настолна игра на нерви, при която децата трябва да познаят колко пъти могат да завъртят ръчка, без да тя да ги  замери в лицето със сметана или крем. Подходяща е за деца от 4 години нагоре.

Домашен любимец канарче, цена: 59,99 паунда

 

Тази играчка е за деца, които биха искали да имат домашен любимец. Канарчето говори, пее, танцува и се люлее. Детето ви може да му задава въпроси, като то ще отговори на тях. Играчката е подходяща за деца на възраст между 5 и 14 години.

Камионче „Пес патрул“, цена: 59,99 паунда

 

Камиончето от детският анимационен сериал „Пес патрул“ ще зарадва всеки малчуган, който харесва и анимацията. В ремаркето на камиона могат да се складират до шест други по-малки колички. В комплекта, освен камион, има и малко АТВ и фигура на шофьора.

Кукла Барби на кон, цена: 44,99 паунда

 

Страхотен подарък за момичетата, които все още си играят с кукли. Освен любимата си Барби, те ще получат и кон, който тя може да язди. Конят може да се движи и да разхожда Барби пред очите на детето ви. Играчката е подходяща за деца на възраст от 3 до 12 години.

Интерактивен остров Трейси, цена: 79,99 паунда

 

Интерактивният остров Трейси „крие“ над 50 различни тайни, издава звуци и свети. Малчуганите могат да контролират и преправят острова както искат, докато разучават тайните му. Играчката е подходяща за деца между 3 и 7 години.

Суперград VTech, цена: 99,99 паунда

 

 

Суперградът на VTech е интерактивен и може да се ползва и като писта за колички. След като бъде построен и подреден по желание на детето, той може да се използва за различни игри. Играчката е идеална за деца от 2 месеца до 5 години.

Всички представени играчки можете да намерите в магазините на Toys R Us, или да си ги поръчате онлайн на адрес www.toysrus.co.uk. Имайте предвид, че наличността им, както и цените може да се променят непосредствено преди празниците.

Категории