Паркове, ботанически градини Почивки и ваканции в страната и чужбина Семейство

Лондонски паркове, в които можем да си направим барбекю

Много от живущите в Лондон нямат къщи с големи градини, където да си правят барбекю през летните месеци, затова им се налага да импровизират, като търсят други места – например, барбекю в парка. Въпреки, че в повечето паркове има забрани за палене на барбекю, в британската столица все още са останали зелени места, където можете да си направите едно хубаво барбекю с близки и приятели.

Излингтън (Islington)

 • Хайбъри Фийлдс (Highbury Fields)

Едва на няколко минути път от гара Хайбъри и Излингтън, този парк предлага на любителите на барбекюто чудесни условия. Разположен върху близо 120 000 квадратни метра площ, паркът предлага много спортни съоръжения – фитнес, плувен басейн и др. както и детски площадки за малчуганите.

 • Каледониън Парк (Caledonian Park)

В паркът има баскетболно игрище и много дървета – още едно чудесно място за барбекю. Намира се в близост до гара Каледониън роуд.

 • Гилеспи Парк (Gillespie Park)

Този прекрасен парк с големи езера и избуяла трева се намира близо до стадиона на Арсенал и е много добро място за барбекю. Имайте предвид, че някои от частите в парка са защитени, така че внимавайте къде ще се установите.

Хакни (Hackney)

 • Лондон фийлдс (London Fields)

Паркът се намира точно срещу Бродуей маркет и в него има много подходящи за правене на барбекю.

Садърк (Southwark)

 • Бърджис Парк (Burgess Park)

В парка има 8 места, специално пригодени за барбекю и поне още 10 подходящи за целта. Имайте предвид, че когато времето е хубаво, паркът може да бъде малко пренаселен, така че ако търсите спокойствие, това може да не се окаже най-подходящото място.

Сътън (Sutton)

 • Бедингтън Парк (Beddington Park)

В този парк също има специално пригодени за барбекю места, които са в близост до кафене.

Уансуърт (Wandsworth)

 • Фред Уелс Гардънс (Fred Wells Gardens)

В близост до гара Клафам Джънкшън, между мостовете Батърси и Уансуърт,  този по-неизвестен парк е особено подходящ за барбекю от 2012 година, когато в него направиха специална площ именно за такива цели.

 • Уансуърт Парк (Wandsworth Park)

Този огромен парк е разположен до река Темза. В него има както специални места за барбекю, места около реката, където можете да ловите риба и след това веднага да си я изпечете.

Категории

RSS Статии от Chikov.com

 • Да ви издам една тайна! юли 31, 2020
  Ако звъните на някого в работно време, дали той е счетоводител, адвокат или консултант, и той не си вдигне телефона веднага…  това означава следното: Този професионалист е зает с клиент! Ако малко по късно пак звъннете и пак не ви вдигне – може би има друг клиент, или все още извършва услуга или консултация на […]
  Atanas Chikov
 • ОФЕРТА, ОФЕРТА, ОФЕРТА Зелена карта за общ работник в строителството само за 600 паунда! октомври 21, 2019
  Сънародници вече се възползваха от тази оферта, всяка седмица някой получава CSCS  карта на тази цена. Ако искате и вие да се възползвате от тази оферта направете следното. Информирайте се, че нашата фирма предлага съдействие за CSCS карта за общ работник с цени от 187 паунда до 330 паунда. След това когато ние ви кажем, […]
  Atanas Chikov

Follow us on Facebook!