Почивки и ваканции в страната и чужбина

Най-добрите сайтове, които предлагат изгодни оферти за почивка

Когато търсим сайтове, които предлагат изгодни оферти за почивка, в Google или някоя друга известна търсачка, излизат над милион резултати. Това не е от особена помощ, нали? Също така няма как да знаем кои от тях заслужават доверие и в кои можем да намерим най-изгодните предложения. Именно затова в тази статия подбрахме 7 сайта, които заслужават да им обърнете внимание.

www.TravelZoo.co.uk

С над 26 милиона абоната и три пъти повече посетители от цял свят, този сайт е един от най-големите за предложения за почивка. Най-добрата му секция е „Тоp 20 Deals”, където са подредени 20 от най-изгодните оферти към момента. Всички оферти на сайта са проверени от екипа им  и чак след това стават видими и за потребителите. Към предложенията на сайта влизат посещения на градове, настаняване в курорти, туристически пакети, круизи, настанявания в хотели и др. като за всяко предложение е написано подробно от какво се състои и до колко може да се спести от него.

www.SecretEscapes.com

Този сайт предлага на потребителите си „flash sales” – това са бързи оферти, които са активни за няколко часа, от които хората се възползват импулсивно. Сайтът е подходящ за хора, които имат спешна нужда от почивка и искат да заминат някъде, без да имат претенции къде. Офертите в сайта са за настаняване в четири и петзвездни хотели на Острова и в чужбина, има и курортни пакети с включени самолетни билети. Предложенията са повече от добри и понякога може да се спестят до над 50%. Когато се абонирате за сайта ще получавате офертите, като информацията около всяка от тях е изключително подробна. Повечето предложения са за 5 и 7 дневни почивки, но понякога има и такива с по-кратка продължителност.

www.LastMinute.com

Toва е един от доказаните сайтове “ветерани”, който се поддържа все още благодарение на многобройните си почитатели. В него можете да откриете изгодни предложения за почивки почти из цял свят. Сайтът има особено интересна функция, която се нарича „Тоp Secret Hotel Deals”, където може да резервирате хотел на определена дестинация с голяма отстъпка, но интересното тук е, че докато не потвърдите резервацията си, няма да научите кой е хотелът. Много потребители на сайта се хвалят, че по този начин са оставали в петзвездни вериги хотели като например „Хилтън“ на цената на нощувка в евтин мотел. Сайтът определено си заслужава вниманието, особено ако сте хазартна личност и харесвате изненадите.

www.GroupOn.co.uk

Това е един от многото сайтове, които предлагат т.нар. “дневни оферти” или „daily deals”, които важат само за съответния ден, като на следващия се пускат други предложения. Повечето предложения за почивки са за не повече от ден-два, но и това е напълно достатъчно, ако искате да си починете през уикенда. Сайтът публикува главно оферти от 60 големи града и региона в Обединеното кралство, така, че ако търсите оферти за чужбина, може да останете разочаровани, защото подобни предложения се пускат по-рядко.

www.TeletextHolidays.co.uk

Този сайт е препоръчителен за хората, които търсят голям избор от изгодни пакетни оферти. Сайтът има и добра търсачка, така, че ако искате да заминете на конкретно място, няма да изпитате никакви затруднения в намирането на оферти само за там. Офертите може да намерите и в телетекста на телевизора си.

www.Bownty.com

В този сайт ще намерите всякакви ежедневни оферти, включително и за почивки. Ако не искате да виждате всичките предложения, може да използвате филтъра на сайта и да изберете само конкретни предложения, независимо дали искате да са в страната или в чужбина.

www.Voyage-Prive.co.uk

Това е сайт е подобен на SecretEscapes и предлага най-вече луксозни пътувания, но има и други оферти. Сайтът е достъпен само за регистрирани потребители, така, че ако искате да го разгледате предложенията и евентуално да се възползвате от някое, ще трябва да си направите регистрация.

И нашият фаворит е…

Безспорно всички предложени сайтове са уникални и всеки от тях има какво да предложи на потребителите си, но споменахме сайтът TravelZoo на първо място именно защото той е нашият фаворит.

Категории