Пари и финанси

Няколко лесни начина за изкарване на допълнителни пари

Ако търсите начин за изкарване на допълнителни пари бързо и без особено много усилия тази статия е точно за вас.

Изразете мнението си в онлайн анкети срещу заплащане

Участието в онлайн анкети и проучвания е лесен начин, по който може да изкарате допълнителни пари, но е сравнително непостоянен и заплащането не е високо. Все пак по този начин може да си докарате малко бързи приходи без да полагате усилия докато седите вкъщи пред компютъра. Имайте в предвид, че сайтовете трябва да заплащат на вас за мнението ви, а не вие на тях. Ако някой сайт иска от вас такса за членство или пък да въведете детайлите на кредитната си карта, за ваша сигурност – не го правете и напуснете сайта.

Ето няколко доказани сайта, които са напълно безплатни и плащат редовно на потребителите си. Препоръчително е когато се регистрирате да ползвате друг имейл, защото рискувате личният ви да се напълни с анкети и писма от тези сайтове.

Участвайте в конкурси и игри с награди

Повечето от хората смятат, че когато има конкурси или игри с награди има голяма конкуренция и нямат реален шанс за печалба, но това всъщност не е точно така. В повечето случаи шансовете ви са много по-големи отколкото предполагате. Така или иначе участието не ви коства нищо, опитайте и сами ще се убедите колко приятно е чувството когато спечелите неочаквано.

В интернет всекидневно се организират нови конкурси и игри с награди или промоционални цели, така, че ако имате малко свободно време пред компютъра може да потърсите и да се запишете за участие. Ето и един утвърден сайт на moneymagpie с предметни награди – competitions.moneymagpie.com

Използвайте майчинските си умения

Може да си докарвате допълнително стотици паунда като помагате на млади и неопитни майки и използвате уменията си на майка с опит. Сайтът на британските детегледачки BritishDoulas.co.uk провежда курс за опитни майки, които имат желание да станат детегледачки и да помагат на неопитните родители. Така може да изкарате около  15 паунда на час като помагате на младите майки с бебетата им, или към 400 паунда ако помагате преди раждането и акуширате бебето.

Ако сте отдадена майка с опит и обичате децата, това е чудесен начин да си докарвате допълнителни доходи докато вършите нещо, което ви е приятно.

Изкарвайте допълнително до 400 паунда на месец като таен клиент

Ако ви харесва да се храните навън, да пазарувате и дори да ходите на почивки, определено трябва да станете таен клиент. Като таен клиент вие ще правите именно такива неща, за което ще получавате пари. За да започнете се регистрирайте в някой сайт за тайни клиенти, като например:

Допълнителните доходи не са единствения начин да подобрите бюджета си

Повечето хора търсят начин за припечелване допълнително защото имат дупки в бюджета, които трябва да запълнят, но не се замислят, че това не е единствения начин за справяне с проблема. Спестяването и намаляването на различни разходи също може да подобри вашето финансово състояние значително. Като за начало се опитайте да пестите от битовите разходи, а именно сметките. За да разберете как да стане това ви препоръчваме да прочетете статията ни на тема „Как да спестите пари от сметките си“.

В днешно време човек не може и без личен автомобил, той се е превърнал в необходимост за всеки. Ако имате автомобил, трябва да сте на ясно, че и по неговата поддръжка има страшно много разходи, които може да се отразят зле на бюджета ви, затова се опитайте да намалите разходите си по него. Ако не знаете как да стане това, прочетете нашата статия „13 начина за намаляване на разходите по личния ви автомобил“.

Категории