Дискриминация

Предприемане на действия срещу половата дискриминация

При предприемането на действия срещу полова дискриминация не е необходимо да се демонстрира, че е имало намерение за дискриминация срещу вас. Необходимо е само да покажете, че дискриминацията се е осъществила.
При предприемането на законни действия срещу полова дискриминация, обикновено трябва да бъде направено сравнение между отношението към една жена и един мъж. Все пак, ако една жена не може да определи дали отношението към един мъж е по-благоприятно, тя пак може да заведе дело, ако може да докаже, че отношението към мъжа е по-благоприятно. Ако смятате, че сте жертва на полова дискриминация, има множество online casino действия, които могат да се предприемат. Такива са:
• самостоятелно завеждане на дело по силата на Sex Discrimination Act;
• преговори с човека или тялото, които са ви дискриминирали;
• използване на установена процедура за подаване на оплаквания и жалби;
• предприемане на законни действия, които не са свързани с Sex Discrimination Act;
• даване на информация на Equal Opportunity Commission (0845 601 5901; www.eoc.org.uk).
Всяко предприето от вас действие има вероятност да доведе до усложнения, което може да се изрази в конфронтация и съдебни действия. Ако възнамерявате да предприемате някакви действия, трябва да се консултирате с опитен адвокат, например, в Citizens Advice Bureau.

Категории

RSS Статии от Chikov.com

  • Да ви издам една тайна! юли 31, 2020
    Ако звъните на някого в работно време, дали той е счетоводител, адвокат или консултант, и той не си вдигне телефона веднага…  това означава следното: Този професионалист е зает с клиент! Ако малко по късно пак звъннете и пак не ви вдигне – може би има друг клиент, или все още извършва услуга или консултация на […]
    Atanas Chikov
  • ОФЕРТА, ОФЕРТА, ОФЕРТА Зелена карта за общ работник в строителството само за 600 паунда! октомври 21, 2019
    Сънародници вече се възползваха от тази оферта, всяка седмица някой получава CSCS  карта на тази цена. Ако искате и вие да се възползвате от тази оферта направете следното. Информирайте се, че нашата фирма предлага съдействие за CSCS карта за общ работник с цени от 187 паунда до 330 паунда. След това когато ние ви кажем, […]
    Atanas Chikov

Follow us on Facebook!