Имиграция и работа Обща информация Пари и финанси

Стартира телефонната линия за помощ на българи във Великобритания

За Коледно-новогодишните празници екипът на BG Help реши да подари на българите във Великобритания безплатна телефонна линия за помощ. Номерът на линията е 0203 432 73 22 и при позвъняване ще се свържете с автоматична централа.

Каква е целта на телефонната линия?

Целта на линията е да помага на българите във Великобритания и да улеснява живота им. Линията може да се използва за всякаква информация, свързана с вашето пребиваване, работа, квартири и още много неща.

Времето във Великобритания е пари – получаването на тази информация бързо и безплатно, ще ви спести време и съответно пари.

Първоначално операторът, който ще отговаря на обажданията ви, ще работи всеки делничен ден от 10:00 до 13:00 часа. При намиране на повече средства, работното време ще бъде удължено и броят на операторите – увеличен.

Линията ще може да се ползва и извън работно време. В тези часове ще можете да чуете предварително записани съвети и информация или да оставите съобщение на оператор, който ще се свърже с вас при първа възможност.

При свързване с централата, ще можете да изберете между следните опции:

– Опция 1 – за да се свържете с оператор в работното ни време или да оставите съобщение на гласовата ни поща, ако звъните извън работното ни време.

-Опция 2 – за да оставите съобщение на гласовата ни поща, ако звъните извън работното ни време.

– Опция 3 – за да научите как да включите вашия бизнес в нашата телефонна услуга.

При натискане на диез (#) ще можете да чуете отново всички опции.

Обаждането към номер 0203 432 73 22  е на цената на един градски разговор. Ако имате телефон на договор с безплатни минути към всички мрежи, ще ползвате от тях и обаждането няма да ви струва абсолютно нищо.

Тъй като линията има за цел да поеме максимален брой обаждания от българи на ден,  индивидуалните разговори няма да бъдат много дълги. Ако имате повече от един въпрос, операторът може да ви помоли да звъннете отново по-късно или да ви изпрати подробности по вашите въпроси чрез имейл или текстово съобщение след приключване на разговора.

Отговори на въпросите и решения на проблемите, които най-често вълнуват българите във Великобритания, ще публикуваме и в сайта на телефонната линия на адрес www.alobghelp.co.uk. В сайта има и секция с термини и обясненията им, документи за ползване и сваляне, както и видеоклипове с полезна информация.

About the author

Daniel

6 Comments

Click here to post a comment

  • Здравейте и благодаря,че ви има!
    От 8г.аз и моят съпруг живеем и се осигуряваме в Англия.Преди 10г.му беше поставен стент /след коронарография/за предотвратяване на инфаркт.Тогава не ни беше обяснено,че стентовете са различни и му беше поставен такъв с 10 годишна давност.Сега той трябва да се смени,защото отново не се чувства добре.Преди една година започна изследвания тук,но още не е постигнал този резултат.В България опита да си плати здр.осигуровки със задна дата,но му отказаха,защото се осигурява тук.За да му възстановят здравните права в БГ/където смятаме,че въпросната манипулация ще се извърши по-бързо/,се изисква форма SO41/S041/,която удостоверява прекратени здравни права в Кралството.
    Пред коя институция трябва да се кандидатства за тази форма,изискват ли се някакви документи за това и колко време отнема получаването й.
    Благодаря предварително за отделеното време

  • Izvinqvamse neznam dali tyva e stranicata da popotam,tarsq si rabota v grad Leeds,ako znaete nqkaka informaciq da me nasochite ili tel.nomera imeili.Blagodarq vi predvaritelno.

Категории