Забележителности и култура Увеселителни паркове

“Уинтър Уандърленд” – забележително място за забавления в Лондон

Всяка година през ноември в Лондон отваря врати едно от най-забележителните места за забавления – паркът “Уинтър Уандърленд”.

Можете да посетите парка, където ще видите интересни атракции, сред които невероятна открита ледена пързалка, цирк, виенско колело, ледено кралство и други. Тази година е по-специална, защото “Уинтър Уандърленд” празнува своята десета годишнина. По случая посетителите ще могат да се насладят и позабавляват с много нови атракции, заедно с добре познатите досега, ще има и празненства.

Тематичният парк е подходящ за хора от всички възрасти – от най-малките до най-големите. Можете да отидете с половинката си, с приятели или с цялото семейство – забавлението ви е гарантирано.

„Уинтър Уандърленд“ отвори на 18 ноември и ще работи до 2 януари 2017 година. Работното време е от 10 до 22 часа, всеки ден. Входът е свободен, но за ползването на всяка атракция е необходимо да се купуват билети. Имайте предвид, че някои атракции са по-популярни от други и има възможност билетите да са изчерпани на място, но затова пък можете да си ги резервирате предварително онлайн от hydeparkwinterwonderland.com/tickets.

Освен много начини за забавление, в парка ще откриете и изобилие от кафенета, ресторанти и барове, така че няма опасност да останете гладни или жадни.

Любителите на шопинга също няма да останат разочаровани. Мястото разполага и с магазини, където да похарчите малко пари.

„Уинтър Уандърленд“ може да посетите от 18 ноември 2016 година до 2 януари 2017 година на адрес:

Winter Wonderland, Hyde Park , London, W2 2UH

За повече информация посетете официалния сайт на парка: www.hydeparkwinterwonderland.com.

Категории

RSS Статии от Chikov.com

 • Ако ви е страх от мечки не ходете в гората декември 10, 2020
  Има една приказка – “Ако ви е страх от мечки не ходете в гората”. Приказката е доста правилна, но ако случайно ви е страх от мечки и се налага да отидете в гората, намерете някой, който не го е страх и знае какво прави. Всички сте съгласни с това мнение, нали. Да се върнем на […]
  novinar
 • Най-често задавания въпрос напоследък: „Кой може да кандидатства за статут на уседналост от чужбина?“ декември 10, 2020
  ✅Хора, които са били във Великобритания, поне за един ден през предходните 6 месеца, ✅Хора, които са извън страната, но притежават документ за Permanent Residence или ILR – с други думи от старите документи за постоянно пребиваване, ✅Хора, които в някакъв период в миналото са пребивавали 5 години във Великобритания и могат да го докажат, […]
  novinar

Follow us on Facebook!