Забележителности и култура Увеселителни паркове

“Уинтър Уандърленд” – забележително място за забавления в Лондон

Всяка година през ноември в Лондон отваря врати едно от най-забележителните места за забавления – паркът “Уинтър Уандърленд”.

Можете да посетите парка, където ще видите интересни атракции, сред които невероятна открита ледена пързалка, цирк, виенско колело, ледено кралство и други. Тази година е по-специална, защото “Уинтър Уандърленд” празнува своята десета годишнина. По случая посетителите ще могат да се насладят и позабавляват с много нови атракции, заедно с добре познатите досега, ще има и празненства.

Тематичният парк е подходящ за хора от всички възрасти – от най-малките до най-големите. Можете да отидете с половинката си, с приятели или с цялото семейство – забавлението ви е гарантирано.

„Уинтър Уандърленд“ отвори на 18 ноември и ще работи до 2 януари 2017 година. Работното време е от 10 до 22 часа, всеки ден. Входът е свободен, но за ползването на всяка атракция е необходимо да се купуват билети. Имайте предвид, че някои атракции са по-популярни от други и има възможност билетите да са изчерпани на място, но затова пък можете да си ги резервирате предварително онлайн от hydeparkwinterwonderland.com/tickets.

Освен много начини за забавление, в парка ще откриете и изобилие от кафенета, ресторанти и барове, така че няма опасност да останете гладни или жадни.

Любителите на шопинга също няма да останат разочаровани. Мястото разполага и с магазини, където да похарчите малко пари.

„Уинтър Уандърленд“ може да посетите от 18 ноември 2016 година до 2 януари 2017 година на адрес:

Winter Wonderland, Hyde Park , London, W2 2UH

За повече информация посетете официалния сайт на парка: www.hydeparkwinterwonderland.com.

Категории

RSS Статии от Chikov.com

  • Необходимо ли е да кандидатствам за уседнал или предварително уседнал статут? април 15, 2019
    Необходимо ли е да кандидатствам за статут? Това е един въпрос, който много сънародници ми задават. Отговорът е прост и зависи от няколко обстоятелства: „От колко време сте във Великобритания и какви са плановете ви?“. Ако нямате документ за пребиваване в дадена държава,  вие сте имигрант в тази държава. Начинът да се почувствате като британски […]
    Atanas Chikov
  • Съдействие за издаване на Citizen Card март 21, 2019
    Citizen Card е официалната карта за самоличност и удостоверяване на възрастта на граждани на Великобритания и пребиваващите в страната, призната като такава от Министерството на вътрешните работи, Института за стандарти на търговския сертификат, почти всички търговци на дребно в Обединеното кралство и доставчици на обществен транспорт, включително авиокомпаниите. Citizen Card се издава на лица, навършили […]
    Atanas Chikov

Follow us on Facebook!