Забележителности и култура Увеселителни паркове

“Уинтър Уандърленд” – забележително място за забавления в Лондон

Всяка година през ноември в Лондон отваря врати едно от най-забележителните места за забавления – паркът “Уинтър Уандърленд”.

Можете да посетите парка, където ще видите интересни атракции, сред които невероятна открита ледена пързалка, цирк, виенско колело, ледено кралство и други. Тази година е по-специална, защото “Уинтър Уандърленд” празнува своята десета годишнина. По случая посетителите ще могат да се насладят и позабавляват с много нови атракции, заедно с добре познатите досега, ще има и празненства.

Тематичният парк е подходящ за хора от всички възрасти – от най-малките до най-големите. Можете да отидете с половинката си, с приятели или с цялото семейство – забавлението ви е гарантирано.

„Уинтър Уандърленд“ отвори на 18 ноември и ще работи до 2 януари 2017 година. Работното време е от 10 до 22 часа, всеки ден. Входът е свободен, но за ползването на всяка атракция е необходимо да се купуват билети. Имайте предвид, че някои атракции са по-популярни от други и има възможност билетите да са изчерпани на място, но затова пък можете да си ги резервирате предварително онлайн от hydeparkwinterwonderland.com/tickets.

Освен много начини за забавление, в парка ще откриете и изобилие от кафенета, ресторанти и барове, така че няма опасност да останете гладни или жадни.

Любителите на шопинга също няма да останат разочаровани. Мястото разполага и с магазини, където да похарчите малко пари.

„Уинтър Уандърленд“ може да посетите от 18 ноември 2016 година до 2 януари 2017 година на адрес:

Winter Wonderland, Hyde Park , London, W2 2UH

За повече информация посетете официалния сайт на парка: www.hydeparkwinterwonderland.com.

Категории

RSS Статии от Chikov.com

  • Страшни разкази за социалните в UK юни 17, 2019
    Социалните служби във Великобритания си вършат работата, без да мигнат, и нашите сънародници с деца (особено новодошлите) разбират за това едва когато буквално им звъннат на вратата. Както неведнъж сме казвали досега – незнанието за порядките тук не е оправдание. Защото, когато имате проблем със социалните служби, в UK съществува съвсем реалната опасност те да […]
    Atanas Chikov
  • Български застрахователни неволи в UK юни 3, 2019
    Често пъти нашите сънародници във Великобритания изпадат в ситуации, в които се изяснява, че ако са имали направена застраховка навреме, развръзката сега би била много по-различна. И обикновено става въпрос за проблеми, изискващи солидна парична сума. Ех, ако…, но вече е късно! И още нещо. Когато се прави застраховка, тук не е важно само да […]
    Atanas Chikov

Follow us on Facebook!