Образование Семейство

10 приложения за смартфон, подходящи за деца от 4 до 8 годишна възраст

Ако сте решили да вземете смартфон на детето си, може би се чудите кои от стотиците хиляди приложения са подходящи за него и кои не? В тази статия ще ви представим 10 забавни и интересни апликации, които ще спечелят вниманието на всеки малчуган на възраст от 4 до 8 години. Приложенията са достъпни както за смартфони с iOS и Andoid операционни системи.

1.       Toca Builders – 1,99 паунда

Приложението пренася децата в един голям, отворен свят, където те имат възможността да редят цветни кубчета и да строят каквото искат с тях. В помощ на най-малките има и шест роботчета, които им дават съвети и ги напътстват.

2.       Dipdap – 1,99 паунда

Приложението е базирано на анимационната поредица и в него малчуганите ще имат възможност да рисуват и оцветяват, като съвети и помощ ще им дава самият Дипдап.

3.       Zoo Animals – Touch, Look, Listen – 1,49 паунда

Това приложение продължава идеята на детските книжки с животни. Тук, както в повечето такива книжки, децата ще могат да видят и чуят много животни. В това приложение те са 60.

4.    BBC CBeebies Playtime – безплатно

Любимите детски герои от BBC могат да бъдат casino online намерени в това приложение, чрез което малчуганите ще могат да си играят с тях на различни забавни игри.

5.       Ladybird: I’m Ready to Spell – 2,99 паунда

Приложението е базирано на любимите детски книги на издателство „Пингвините“, в случая – Ladybird. В него децата ще могат да се упражняват как се изговарят и пишат различни думи в три различни мини-игри, всяка от които разделена на три нива, за различните възрасти.

6.       Mr Shingu’s Paper Zoo – 1,99 паунда

С това приложение децата ви ще могат сами да си направят зоологическа градина и да изберат какви животни да има в нея. Различните животни се купуват с виртуални монети, но те пък от своя страна не се купуват с истински пари, а се печелят в играта.

7.       Toca Hair Saloon 2 – 1,99 паунда

Това приложение ще превърне всеки малчуган в професионален фризьор. В него децата ще могат да правят различни прически и подстрижки, да боядисват коси и да решат косите на виртуалните си клиенти.

8.       Endless Alphabet – безплатно

Приложението представлява забавна игра, в която чудновати създания и чудовища учат децата на над 50 различни думи.

9.       Hakitzu Elite: Robot Hackers – безплатно

Иновативно приложение, което учи децата на основните неща в програмирането. Те ще имат възможността да направят и програмират свои роботчета, след което да ги пуснат срещу други, за да премерят сили. Това приложение се препоръчва и за по-големи.

10.   FriendStrip Kids – безплатно

Това интересно приложение дава на малчуганите възможността да си направят собствен комикс, който след това могат да споделят с останалите.

Категории

RSS Статии от Chikov.com

  • Българи търсят правата си във Великобритания май 4, 2019
    Почти всеки ден някой българин се свързва с нашата фирма www.help4bg.co.uk да търси правата си. Питат ни, може ли да си търсим правата. Истината е, че то за търсенето ще може да ги търсите, ама дали ще ги намерите е въпроса. Ако пък ги намерите, дали търсенето си е заслужавало е другото нещо, над което трябва да […]
    Atanas Chikov
  • Шофьорски неволи в UK април 21, 2019
    Повечето от нас знаят закона за движението по пътищата и „статута” на алкохола в него. Но знаете ли, че законът за движение по пътищата във Великобритания обхваща не само тези, които са зад волана в движение, но и тези, които са в автомобила при покой. Да, звучи малко парадоксално и някои не вярват, че е […]
    Atanas Chikov

Follow us on Facebook!