Образование Семейство

10 приложения за смартфон, подходящи за деца от 4 до 8 годишна възраст

Ако сте решили да вземете смартфон на детето си, може би се чудите кои от стотиците хиляди приложения са подходящи за него и кои не? В тази статия ще ви представим 10 забавни и интересни апликации, които ще спечелят вниманието на всеки малчуган на възраст от 4 до 8 години. Приложенията са достъпни както за смартфони с iOS и Andoid операционни системи.

1.       Toca Builders – 1,99 паунда

Приложението пренася децата в един голям, отворен свят, където те имат възможността да редят цветни кубчета и да строят каквото искат с тях. В помощ на най-малките има и шест роботчета, които им дават съвети и ги напътстват.

2.       Dipdap – 1,99 паунда

Приложението е базирано на анимационната поредица и в него малчуганите ще имат възможност да рисуват и оцветяват, като съвети и помощ ще им дава самият Дипдап.

3.       Zoo Animals – Touch, Look, Listen – 1,49 паунда

Това приложение продължава идеята на детските книжки с животни. Тук, както в повечето такива книжки, децата ще могат да видят и чуят много животни. В това приложение те са 60.

4.    BBC CBeebies Playtime – безплатно

Любимите детски герои от BBC могат да бъдат casino online намерени в това приложение, чрез което малчуганите ще могат да си играят с тях на различни забавни игри.

5.       Ladybird: I’m Ready to Spell – 2,99 паунда

Приложението е базирано на любимите детски книги на издателство „Пингвините“, в случая – Ladybird. В него децата ще могат да се упражняват как се изговарят и пишат различни думи в три различни мини-игри, всяка от които разделена на три нива, за различните възрасти.

6.       Mr Shingu’s Paper Zoo – 1,99 паунда

С това приложение децата ви ще могат сами да си направят зоологическа градина и да изберат какви животни да има в нея. Различните животни се купуват с виртуални монети, но те пък от своя страна не се купуват с истински пари, а се печелят в играта.

7.       Toca Hair Saloon 2 – 1,99 паунда

Това приложение ще превърне всеки малчуган в професионален фризьор. В него децата ще могат да правят различни прически и подстрижки, да боядисват коси и да решат косите на виртуалните си клиенти.

8.       Endless Alphabet – безплатно

Приложението представлява забавна игра, в която чудновати създания и чудовища учат децата на над 50 различни думи.

9.       Hakitzu Elite: Robot Hackers – безплатно

Иновативно приложение, което учи децата на основните неща в програмирането. Те ще имат възможността да направят и програмират свои роботчета, след което да ги пуснат срещу други, за да премерят сили. Това приложение се препоръчва и за по-големи.

10.   FriendStrip Kids – безплатно

Това интересно приложение дава на малчуганите възможността да си направят собствен комикс, който след това могат да споделят с останалите.

Категории

RSS Статии от Chikov.com

  • СЕРТИФИКАТИТЕ, НЕОБХОДИМИ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА БРИТАНСКО ГРАЖДАНСТВО август 6, 2019
    Ако имате статут за постоянно пребиваване като, Indefinite Live to Remain ( Settled Status) или Permanent Residence, вие може да подадете документи, за да вземете британско гражданство.   Преди обаче да вземете британско поданство, трябва да са изминали 12 месеца от получаване на статута ви, както и да  имате документи за владеене на английски език и да покажете сертификат за […]
    Atanas Chikov
  • КАКВО ДА НАПРАВИМ СЛЕД КАТО СМЕ ПОЛУЧИЛИ СТАТУТ ЗА ПРЕБИВАВАНЕ август 1, 2019
    Ето стъпките, които всеки сънародник, който е получил статут във Великобритания трябва да следва. В деня, в който сте получили статут за пребиваване в Обединеното кралство,  освен да си кажете едно честито и ако искате да го полеете, препоръчвам да направите следните неща. Стъпки за тези които са получили временен статут (pre-settled status) ILR Indefinite leave […]
    Atanas Chikov

Follow us on Facebook!