Имиграция и работа Обща информация

Пет професии, които можете да работите от вкъщи

Ако искате да работите за себе си и да прекарвате повече време със семейството си, стартирането на работа от вкъщи може да бъде перфектното решение. В случай, че вашата компания не предлага опцията да работите от дома си, можете да импровизирате като например се посветите на онлайн продажбите или блогинга. Със съвременната скорост и приложенията на интернет, вариантите са много.

Освен всичко друго, предложенията, които са представени тук не изискват чак толкова големи ресурси и допълнително пространство.

Блогър

Успешните блогъри могат да си докарват доходи, колкото си докарва всеки, който работи на пълно работно време. Можете да направите свой собствен блог, започвайки с регистрация в сайтове като blogger.com. Намерете своята собствена среда или интереси и започнете да пишете за това, споделяйте последни новини и съвети. Регистрирайте се за „pay-per-click“ акаунт, чрез посещение на сайтове като Google Adsense, който слага реклами на вашият блог. Колкото повече посетители имате, толкова повече се увеличава шанса някои от тях да кликват върху рекламите, от което вие да печелите.

Телефонен оператор

Много компании прехвърлят обажданията за услуги за клиентите си на служители, които работят от къщи. Тези служители приемат обаждания от клиенти, които имат запитвания или се нуждаят от помощ при покупка на продукти. Изискванията са да имате опит в обслужването на клиенти, наземна телефонна линия или интернет.

Счетоводител

Ако сте добър в смятането и имате счетоводни умения, можете да предлагате счетоводни услуги. За да започнете такава работа, добре е да имате завършен курс, квалификация, добър счетоводен софтуеър и надежден компютър. Можете да рекламирате бизнеса си с помощта на флаери, които да раздадете във вашия район или да изпратите и-мейли на малките бизнеси наоколо.

Частен учител

Ако имате опит в обучаването на хора, завършено подходящо образование и имате добър подход към хората, можете да започнете да давате частни уроци във вашият район. Имате възможност да подготвяте ученици, които имат нужда да усвоят материала, в техните домове, във вашият дом или в читалнята на библиотеката. Свържете се с местните училища и им кажете какви услуги предлагате. Можете да давате уроци и онлайн.

Преводач на свободна практика

Ако говорите повече от един език гладко, можете да станете преводач на свободна практика. Много компании се нуждаят от превод на документи и други материали. За да работите като такъв, трябва да преминете тест, който да удостовери вашите умения в превода, в граматиката и в пунктуацията.

About the author

admin

2 коментара

Click here to post a comment

Категории

RSS Статии от Chikov.com

  • Ако ви е страх от мечки не ходете в гората декември 10, 2020
    Има една приказка – “Ако ви е страх от мечки не ходете в гората”. Приказката е доста правилна, но ако случайно ви е страх от мечки и се налага да отидете в гората, намерете някой, който не го е страх и знае какво прави. Всички сте съгласни с това мнение, нали. Да се върнем на […]
    novinar
  • Най-често задавания въпрос напоследък: „Кой може да кандидатства за статут на уседналост от чужбина?“ декември 10, 2020
    ✅Хора, които са били във Великобритания, поне за един ден през предходните 6 месеца, ✅Хора, които са извън страната, но притежават документ за Permanent Residence или ILR – с други думи от старите документи за постоянно пребиваване, ✅Хора, които в някакъв период в миналото са пребивавали 5 години във Великобритания и могат да го докажат, […]
    novinar

Follow us on Facebook!