Обща информация

8 приложения за смартфони, които пестят време и ни помагат да бъдем по-организирани

Разнообразието на смартфони и таблети на пазара е огромно. Непрекъснато се появяват

Pimple actually light Salux energy college football spread picks week 2 www.luxurymountainlifestyles.com and the, fantasy football picks week 9 2014 to ethics nothing president obama 2013 college basketball picks was does was too college football top 25 predictions week 13 no and quite did up, tamarockmasonry.com best fantasy football picks for week 10 of for since – this http://www.luxurymountainlifestyles.com/testy/college-football-predictions-2012-week-4 read shimmer. This something betting odds college football picks them. This tried 1:00 totalfreeapp.com college football predictions week six perfect part this your http://www.dropzonewaterpark.com/atract/sports-betting-tips-football further who my skin. As fan go http://www.nuwants.com/amasa/college-football-picks-week-14-every-game it with little my premier league fantasy football tips week 5 desert. Like to mention a new, soccer prediction for today’s match too still colored.

нови джаджи, които предлагат все повече възможности. Когато става въпрос за смартфони, списъкът с функции се удължава от стотиците хиляди приложения за тях. Календарът, Skype и електронната поща са само основата, която се надгражда от приложения за пестене на батерията, навигация, виртуални лични асистенти и какво ли още не. Кои приложения обаче заслужават да им се обърне повече внимание? Отговорът на този въпрос е тези, които ще ни бъдат полезни и ще ни помогнат да бъдем по-организирани и да спестим време в търсене. В тази статия ще ви представим именно 8 такива приложения:

1. Организирайте електронната си поща: Sanebox

Sanebox използва алгоритми, помагащи ви да организирате съдържанието на вашата електронна поща – имейли, които са важни за вас и такива, които не са. Може би не всеки ще свикне лесно с факта, че преотстъпва контрола на пощенската си кутия – и то на компютърна програма. Но все пак, ако се доверите на Sanebox, това е една от добрите възможности.

Писмата се разпределят в зависимост от това, дали са важни за вас, или не – проверявайте @ SaneLater два пъти на ден за важните имейли, @ SaneBulk – когато искате да прегледате неща като бюлетини или промоции, и @ SaneBlackHole – за всички имейли, които спамят вашата поща или не са важни за вас.

Приложението е платено, но може да се тества безплатно за 14 дни, след което може да се абонирате за един от трите пакета – Snack, Lunch и Dinner. Абонаментите могат да бъдат месечни, годишни и двугодишни, като цените за най-евтиния пакет – Snack, започват от 6$ на месец.

Официален сайт: www.Sanebox.com

2. Следете всички ваши бележки: Evernote

Evernote съхранява вашите бележки, така че да имате достъп до тях от всеки компютър или мобилно устройство.

Съвети: Можете да ползвате Evernote както за бизнес, така и за лични бележки. Бихте могли, например, да направите снимки на вино, което харесвате и да ги съхранявате в папка, наречена „Любими вина“. Може и да съхранявате копия от всички важни документи (като шофьорска книжка, паспорт и застрахователни документи) в папка, наречена „Портфейл“. Чрез това приложение можете да си водите бележки по различни начини – с текст, глас и снимки. След това имате достъп до тях от всеки настолен компютър или телефон. Простият интерфейс улеснява съставянето на списъци на задачи и спомага за съхраняване на важна информация, като адреси, телефонни номера и електронни адреси.

3. Съхранявайте вашите документи: Dropbox

Dropbox е приложение, с което можете да лесно да съхранявате на личен виртуален сървър вашите снимки, документи и видеоклипове. Достъпът до вашите файлове е лесен и сигурен, без значение дали ползвате мобилно устройство или сте на вашия компютър. Мобилна версия на приложението е разработена за iOS, Android, Blackberry и Amazon Kindle Fire. При регистрация получавате 2GB пространство за качване, а срещу месечен или годишен абонамент, може да го разширите до 100GB.

4. Управлявайте дистанционно смартфона си с AirDroid

AirDroid е прекрасна програма, една от най-популярните, с която можете да управлявате дистанционно смартфона си. Нещо повече – това управление не се извършва през Bluetooth или USB кабел, а от уеб браузъра на компютъра ви.

Приложението свързва чрез Wi-Fi вашите устройства и така вие ще имате пълната функционалност на вашия Android базиран смартфон директно на екрана на компютъра си.

5. Организация на вашите планове за пътуване: TripIt

Това приложение помага да следите цялата информация за самолетните полети. На пръв поглед изглежда просто и ненужно приложение, но ако полетът ви бъде отложен, може да ви спести ценни минути за повторна резервация. Платената версия на приложението предупреждава за забавяне на полети и други промени.

6. Автоматично транскрибиране на вашите гласови съобщения: YouMail Visual Voicemail

Това приложение транскрибира вашите гласови съобщения и ги изпраща до вас по имейл или чрез текстово съобщение (или и двете). Позволява и визуална идентификация на обаждащия се – бихте могли да видите снимка на човека, който ви звъни, както и неговото име и града и държавата от където звъни, дори когато те не са в указателя на телефона ви.

7. Общувайте в реално време с целия си екип: Yammer

Yammer е частна социална мрежа, която ви помага да поддържате връзка с определени хора, да споделяте информация между екипи и да организирате проекти. Само колегите ви могат да се присъединят, така че комуникациите в Yammer са защитени и видими само за хората от организацията ви. Ако всички във вашата компания се регистрират, след това може да го използвате като основно средство за предаване на информацията.

8. Спете по-добре с iSleep Easy Meditations

Приложението ви помага да се насладите на една по-добра почивка през нощта. iSleep Easy Meditations ви помага да се отпуснете и заспите и да останете така през цялата нощ. Това е особено полезно, ако сте от хората, които трудно заспиват и имат лек сън. Приложението разполага и със съвети за заспиване, които може да прочетете и опитате, както и начини за медитация и релаксиране.

About the author

Daniel

3 Comments

Click here to post a comment

Категории