Пазаруване

Великденски разпродажби в Лондон

Около Великден в лондонските магазини е много натоварено, защото започват прочутите великденски разпродажби, от които можете да си купите маркови дрехи с високо качество срещу много по-малко пари, отколкото обикновено.

Повечето от магазините, особено тези, в които има великденска разпродажба работят без почивка през делничните дни и събота и със стандартно работно време – от 9 сутринта до 5 следобеда, като някои дори са отворени в неделя, но имайте предвид, че е много вероятно тогава да бъдат с намалено работно време. По Великден има два официални почивни дни, т. нар. Bank Holidays, в петък и понеделник, които се падат съответно на 3 и 6 април и е много вероятно повечето магазини да не работят.

Разбира се, не само в лондонските магазини има великденски разпродажби. Те се правят из магазините в цяла Великобритания, особено в по-големите.

Понеже няма как да изброим всички магазини, където се очаква да има разпродажби, в тази статия ще се спрем на някои от по-известните магазини и аутлети в Лондон. Ако имате достатъчно време в почивните дни около Великден, можете да се отбиете в тях, както и многото други, които ще видите по улиците, но не сме включили в списъка.

Browns labels – тук можете да намерите марки като Диор, Фенди, Ив Сен Лоран и много други. Адрес: 23-27 South Molton Street, близо до спирка Bond Street на метрото.

Burberry Outlet – както подсказва името, това е аутлет на Бърбъри. Адресът му е 29-53 Clatham Place, Hackney. Ако вземете автобус номер 30 от Portman str ще стигнете там за 45 минути.

Joseph Clearance Shop – тук ще намерите стоки на Прада, Миу миу и много други. Адресът е 53 Kings Road, в близост е до спирка Sloane Square на метрото.

Paul Smith Outlet – малък аутлет, който не е известен на прекалено много хора, но пък предлага много маркови стоки на ниски цени. Адресът му е 23 Avery Row, близо до спирка Bond Street на метрото.

Proibito – тук може да попаднете на много изгодни оферти за маркови дрехи на Мошино, Армани, Долче и Габана и други. Адрес: 94 New Bond street, на спирка Bond Street на метрото.

Clarks Factory Shop – магазинът предлага стоки от старите и новите колекции на Кларкс, Намира се в шопинг център Elephant & Castle, на спирка Elephant and Castle на метрото.

Fatto in Italia – в магазина ще намерите стоки на известни италиански дизайнери, като Долче и Габана, Версаче и други. Адресът е 16a Pratt Street, Camden.

Nichole Farhi & French Connection Outlet Shop– ако сте почитатели на марките Никол Фархи и Френч кънекшън, тук няма как да не намерите нещо подходящо за себе си. Адресът на аутлета е 3 Нancock Road, а най-близката спирка на метрото е Bromley на Bow.

На Designer Showroom Sale на адрес 53 Wells Street London W1 ще намерите дизарнерски дрехи и модни аксесоари на отлични цени.

Louis Feraud – магазин, в който ще намерите стоки от известни френски марки. Адресът му е 23 Old Bond Street.

Oakville – тук ще можете да намерите марки като Фенди, Унгаро и др. Намира се на петия етаж в сградата на адрес 32-36 Great Portland Street.

На Designer Warehouse Sales на адрес 45 Balfe Street, Kings Cross ще откриете много и различни намаления и разпродажби. За повече информация посетете www.dwslondon.co.uk.

Jacques Vert – тук ще откриете официално и булчинско облекло на добри цени. Адрес: 83 Lawrence Road. Официален уебсайт: www.jacques-vert.co.uk.

На The British Designers Sale на адрес 42 York Mansions, Prince of Wales Drive, Chelsea ще откриете дрехи на известни британски дизайнери на много добри цени.

Matalan – тук ще намерите маркови дрехи с до 50% отстъпка. Адресът на магазина е 279 Edgware Rd. Официалният сайт, на който има и онлайн магазин е www.matalan.co.uk.

За да следите за разпродажби, намаления и изгодни оферти целогодишно, не забравяйте да посещавате редовно сайта www.eastesale.co.uk.

About the author

Daniel

4 коментара

Click here to post a comment

Категории

RSS Статии от Chikov.com

  • От Experian обясниха как точкуват всяка ваша стъпка при кредитния ви рейтинг март 30, 2018
    Всички знаем за различните оценки за кредитния ни рейтинг, но кредитните агенции във Великобритания –Experian, Equifax, CallCredit често пъти дават съвсем общи препоръки  за нашето поведение, като конкретният механизъм за даване или отнемане на точки беше неясен. Вестник Daily Mail изиска от тях да разкрият кои фактори повишават или понижават кредитния ни рейтинг и с колко. Да си припомним някои […]
    novinar
  • Автомобилно застраховане – как изглежда добрата полица? октомври 1, 2017
    Полиците при автомобилното застраховане имат множество условия – някои важни, други не чак толкова. Тази статия ще Ви насочи към тези от тях, които полицата “трябва да има”, “би трябвало/би могла да има” или “може да има”, за да сте сигурни, че купувате най-правилната за вас.     Условия, които ТРЯБВА да има Условия, които […]
    admin

Follow us on Facebook!