Пазаруване

Великденски разпродажби в Лондон

Около Великден в лондонските магазини е много натоварено, защото започват прочутите великденски разпродажби, от които можете да си купите маркови дрехи с високо качество срещу много по-малко пари, отколкото обикновено.

Повечето от магазините, особено тези, в които има великденска разпродажба работят без почивка през делничните дни и събота и със стандартно работно време – от 9 сутринта до 5 следобеда, като някои дори са отворени в неделя, но имайте предвид, че е много вероятно тогава да бъдат с намалено работно време. По Великден има два официални почивни дни, т. нар. Bank Holidays, в петък и понеделник, които се падат съответно на 3 и 6 април и е много вероятно повечето магазини да не работят.

Разбира се, не само в лондонските магазини има великденски разпродажби. Те се правят из магазините в цяла Великобритания, особено в по-големите.

Понеже няма как да изброим всички магазини, където се очаква да има разпродажби, в тази статия ще се спрем на някои от по-известните магазини и аутлети в Лондон. Ако имате достатъчно време в почивните дни около Великден, можете да се отбиете в тях, както и многото други, които ще видите по улиците, но не сме включили в списъка.

Browns labels – тук можете да намерите марки като Диор, Фенди, Ив Сен Лоран и много други. Адрес: 23-27 South Molton Street, близо до спирка Bond Street на метрото.

Burberry Outlet – както подсказва името, това е аутлет на Бърбъри. Адресът му е 29-53 Clatham Place, Hackney. Ако вземете автобус номер 30 от Portman str ще стигнете там за 45 минути.

Joseph Clearance Shop – тук ще намерите стоки на Прада, Миу миу и много други. Адресът е 53 Kings Road, в близост е до спирка Sloane Square на метрото.

Paul Smith Outlet – малък аутлет, който не е известен на прекалено много хора, но пък предлага много маркови стоки на ниски цени. Адресът му е 23 Avery Row, близо до спирка Bond Street на метрото.

Proibito – тук може да попаднете на много изгодни оферти за маркови дрехи на Мошино, Армани, Долче и Габана и други. Адрес: 94 New Bond street, на спирка Bond Street на метрото.

Clarks Factory Shop – магазинът предлага стоки от старите и новите колекции на Кларкс, Намира се в шопинг център Elephant & Castle, на спирка Elephant and Castle на метрото.

Fatto in Italia – в магазина ще намерите стоки на известни италиански дизайнери, като Долче и Габана, Версаче и други. Адресът е 16a Pratt Street, Camden.

Nichole Farhi & French Connection Outlet Shop– ако сте почитатели на марките Никол Фархи и Френч кънекшън, тук няма как да не намерите нещо подходящо за себе си. Адресът на аутлета е 3 Нancock Road, а най-близката спирка на метрото е Bromley на Bow.

На Designer Showroom Sale на адрес 53 Wells Street London W1 ще намерите дизарнерски дрехи и модни аксесоари на отлични цени.

Louis Feraud – магазин, в който ще намерите стоки от известни френски марки. Адресът му е 23 Old Bond Street.

Oakville – тук ще можете да намерите марки като Фенди, Унгаро и др. Намира се на петия етаж в сградата на адрес 32-36 Great Portland Street.

На Designer Warehouse Sales на адрес 45 Balfe Street, Kings Cross ще откриете много и различни намаления и разпродажби. За повече информация посетете www.dwslondon.co.uk.

Jacques Vert – тук ще откриете официално и булчинско облекло на добри цени. Адрес: 83 Lawrence Road. Официален уебсайт: www.jacques-vert.co.uk.

На The British Designers Sale на адрес 42 York Mansions, Prince of Wales Drive, Chelsea ще откриете дрехи на известни британски дизайнери на много добри цени.

Matalan – тук ще намерите маркови дрехи с до 50% отстъпка. Адресът на магазина е 279 Edgware Rd. Официалният сайт, на който има и онлайн магазин е www.matalan.co.uk.

За да следите за разпродажби, намаления и изгодни оферти целогодишно, не забравяйте да посещавате редовно сайта www.eastesale.co.uk.

About the author

Daniel

4 Comments

Click here to post a comment

Категории