Имиграция и работа Работа като самонает - self-employed

Бизнес реклама с лифлети

Лифлетите са листовки, върху които се печата реклама за бързо и масово разпространение на публични места или по пощата. Най-често се използват от фирми, организации и частни лица. Главната им цел е да рекламират дадена услуга или продукт, но понякога чрез тях се изпращат социални съобщения, обявяват се свободни работни места или се популяризират предстоящи обществени събития.

.

История на лифлетите

Лифлетите са открити преди почти 250 години и за времето, през което хората ги използват те са се доказали като добър начин за достигане до хората. Около 1775 година граждани на американските колонии, които били несъгласни с британския Закон за гербовия налог свикали конгрес против него. На този конгрес разбрали, че трябва да спечелят подкрепата на населението и за да стане това те решили да отпечатат лифлети и брошури и благодарение на това те получили подкрепата на народа.

Лифлетите днес

В наши дни с развитието на глобалната икономика и офсетовия печат, лифлетите са един от най-изгодните и евтини начини за масова реклама. Благодарение на Интернет вече не е необходимо да се разкарваме по няколко пъти до далечна печатница за да уточним детайлите и дизайна и да платим и приберем лифлетите. Това вече става за броени минути онлайн – избираме броя и дизайна им и плащаме по банков път, а след няколко дни и самите лифлети пристигат по пощата или с куриер.

Реклама с лифлети

Рекламата с лифлети ще ви даде добър старт, особено ако сте започнали бизнеса си на скоро, а инвестицията, която ще направите за това зависи изцяло от вас. След като направите лифлетите вие сами решавате дали ще ги раздадете само в един район или ще рекламирате из няколко или дори в целия град. Ваше е и решението дали да ги раздавате на преминаващите около вас хора или пък ще ги пускате по пощите. Предимството на рекламата с лифлети е, че вие контролирате всичко – от сумата, която ще вложите до това до кого ще достигне рекламата.

Видове лифлети

Лифлетите са различни, според вкуса на всеки човек. Спокойно може да се каже, че няма почти никакви ограничение в това какъв да бъде един лифлет. Може да изберете размера и дебелината на хартията, дали да е гланцирана или матирана тя, дали да се печата от едната или от двете страни, как да са прегънати и заоблени и т.н. 

 

Категории